Wie is Chill

Penny

Ik ben Penny oprichter van Chill City Spa. In 2002 heb ik in Chiang Mai, Thailand, een cursus traditionele Thaise Massage gevolgd. Zo is mijn belangstelling gewekt om het lichaam en de technieken van masseren te begrijpen. Naast de traditionele Thaise massage heb ik in Nederland ook de opleidingen sportmassage (2002), Shiatsu (2003) en stoelmassage (2004) gevolgd en heb ik ervaring opgedaan als masseur bij Spa Zuiver (2010) en The Soap Treatment Store (2011).

Ook door mijn eigen levenservaringen raakte ik geïntrigeerd door wat (ongezonde) spanning met je lichaam en geest kan doen. Omdat je lichaam en geest nooit los van elkaar kunt zien, richt Chill City Spa op alles wat te maken heeft met de invloed van (ont)spanning op lichaam en geest.

Chill City Spa is het resultaat van jaren experimenteren, falen en groeien. Mijn missie is om volwassen, jongeren en kinderen te helpen om ontspannen door het leven te gaan.

 

1.501 Comments